Lær at spille Roulette

Hvis du er nybegynder og ikke kender Roulette, så kan du glæde dig af flere årsager. Først og fremmest er det spændende underholdning, der holder dig vågen, og desuden er det ganske nemt at lære.

 

 

Der findes 5 udgaver af Roulette, men da den europæiske udgave er den mest fordelagtige at spille, idet chancerne for at vinde er størst, så lad os koncentrere os om det.

Formålet med Roulette er i al sin enkelhed, at du skal vælge det (eller de) rigtige numre, en farve eller en rækkefølge af numre, som du derefter placerer din chips på. Hvis bolden lander, der hvor du har lagt din chips, så har du vundet! Hvor meget afhænger af, hvor din chips var placeret og dermed oddsene for det væddemål.

Hvert enkelt væddemål eller bet har forskellige odds. Det vil sige, det er en god ide at du lærer dig de forskellige væddemål og deres odds udenad. Spil Roulette gratis nogle gange, det er en god måde at lære det på.

Lær at spille Roulette ved primært at opdele væddemålene i inside bets og outside bets. Inside bets er f.eks når du satser på et enkelt tal. Da der er 37 tal på Roulette hjulet, inklusiv nullet som altid tilhører casinoet, så er dine odds 1:36. Det er altså ikke helt så nemt at vinde, men hvis du vinder får du din indsats tilbage 36 gange!

Outside bets er når du satser på f. eks de røde numre eller de lige numre. Da 0-feltet er grønt er der 18 røde numre og 18 sorte numre, og det samme gør sig gældende med ulige og lige numre – der er 18 af hver, så er dine odds 1:1. Det betyder, at når du vinder, hvilket du har stor chance for, så vinder du ikke så meget, men du får din indsats dobbelt tilbage.

Spil Roulette som underholdning – ikke for at få en bi-indtægt!