Roulette Strategier 2020

Internettet bugner med Roulette strategier og systemer. Nogle er gratis, men mange er systemer du må betale for. Med anvendelse af en lille smule dansk snusfornuft synes de bedste Roulette strategier dog at være dem, der opfordrer dig til at sætte dig ind i spillets enkle regler, uden at betale for matematisk udtænkte strategier, og iøvrigt gemme dine penge til at spille for. Når alt kommer til alt er det jo, hvad Roulette virkelig handler om; at spille og have det sjovt! Roulette er god underholdning.

Test din roulette strategi her

Alle bets, der er baseret på strategier, vil normalt resultere i at spilleren mister penge. I praksis kan spillere, der anvender strategier vinde – og vinde stort, men det tab, der vil komme, vil overgå gevindsterne.

Årsagen til at du ikke i det lange løb kan slå Roulette hjulet er ganske simpelt at Roulette er designet til at give casinoet en indtægt.

Videnskabsmanden Albert Einstein udtrykte sin mening om Roulette strategier således; ”Du kan ikke slå roulettebordet, medmindre du stjæler penge fra bordet, mens dealeren ikke kigger”!

Richard A. Epstein udtrykker det på en anden måde; Betting systemer udgør en af de ældste vrangforestillinger i gamblingens historie. Tilhængere af betting systemer er åndeligt beslægtet med fortalerne for evighedsmaskiner; de knalder konstant hovedet mod termodynamikkens anden lov. (“The Theory of Gambling and Statistisk Logic” side 53 af Richard A. Epstein).

Hvis du gerne vil have en strategi, så vælg en strategi, der får din Roulette fornøjelse til at vare længe. De  bedste Roulette strategier er tips til, hvordan du får dit spillebudget til at strække til en lang fornøjelig aften. Det kan du finde masser af gode tips til, hvordan du gør. Udfaldet af en underholdende Roulette aften kan være at du spiller lige op, taber lidt eller endda en gang imellem afslutter spillet med en dejlig lille gevindst.