Roulette Systemer

Roulette systemer – Dalambert, Fibonacci o.s.v. har facineret og tiltrukket gamblere i mange, mange år.

Test din roulette systemer her

Dalambert Systemet blev udviklet af matematikeren  Jean le Rond D’Alembert, og det er baseret på ideen om at indenfor en given tidsramme vil bolden lande lige mange gange på alle numrene. Jean le Rond D’Alembert postulerer derfor at hvis du satser småt, når du lige har vundet og satser mere efter et tab, så skulle du kunne kapitalisere på loven om sansynlighed og vinde stort.

Fibonacci Systemet er udviklet af en italiensk matematiker, Leonardo Pisan, og hans system er baseret på en matematisk sekvens af tal.

I hovedtræk går det ud på at du kontinuerligt satser summen af de to sidste spils satsninger; 1,1,2,3,5,8,13,21,34, osv. Det betyder at du progressivt øger din indsats, indtil du vinder. Når du vinder streger du de to sidste tal ud og satser videre derfra.

Der findes mange flere Roulette systemer ude på nettet og der tilføjes kontinuerligt flere nye, som du kan købe. Der er dog bred enighed blandt en række eksperter om at Roulette Systemer – Dalambert, Fibonacci o.s.v. er spild af energi, idet Roulette spillet er fuldstændig tilfældigt og resultatet af, hvor Roulette-bolden lander, ikke kan beregnes matematisk.